Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Малокатеринівці замінять труби, щоб забезпечити мешканців водою: деталі

У Малокатеринівці замінять труби, щоб забезпечити мешканців водою: деталі

У Малокатеринівці замінять труби, щоб забезпечити мешканців водою: деталі

Водопостачання

До наступного поливного сезону у Малокатеринівці Запорізької області замінять 9 км застарілих аварійних труб. Зробити це планують, щоб забезпечити селище достатньою кількістю води.

Про це повідомили в офіційному каналі Кушугумської селищної ради в телеграмі.

Протягом останнього року комунальне підприємство “Водоканал” ліквідувало понад 200 аварійних витоків води. Причиною цього є поганий стан труб. Крім їхньої заміни, в планах придбати потужний насос для безперебійного наповнення резервуарів водою.

Після ворожого підриву Каховської ГЕС у червні 2023 року понад 17 тисяч людей втратили основне джерело водопостачання. У липні проклали додатковий трубопровід і встановили насосне обладнання для задовільнення потреб Кушугуму і Балабиного. Проте більша частина Малокатеринівки все ще потребує 5 тисяч кубометрів води на добу.

Нагадаємо, нещодавно голова Кушугумської громади Запорізької області Володимир Сосуновський заперечив висунуті проти нього звинувачення у розкраданні майна з АЗК WOG. Він вважає, що це роздуті закиди, якими користується опозиція.