Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Росіяни застосували нову тактику на Запорізькому напрямку: деталі

Росіяни застосували нову тактику на Запорізькому напрямку: деталі

Росіяни застосували нову тактику на Запорізькому напрямку: деталі

Ілюстративне зображення

Росіяни почали використовувати нову тактику на Запорізькому напрямку. Вони намагаються прорватися в Роботине за допомогою маленьких груп.

Про це повідомив депутат Запорізької міськради Дмитро Кирильчук в етері телеканалу “Еспресо”.

“Росіяни гатять по Гуляйполю, Малинівці, Роботиному, Малій Токмачки, Новоандріївці, намагаючись зрізати Роботинський виступ. Сили оборони героїчно стримують ворога надважкою ціною. Цей стратегічний виступ перебуває під контролем наших захисників. Росіяни вдаються до нових тактик. Вони кидають своїх солдатів як “м’ясо”, намагаючись прориватися малими групами”, – наголосив Кирильчук.

Крім того, росіяни почали частіше скидувати з дронів боєприпаси з газом. Тому за останній тиждень зросла потреба в протигазах на цьому напрямку.

“Це робиться для того, щоб змусити наших військових вийти на відкриту місцевість, де ворог застосовує ударні FPV-дрони для атаки”, – зазначив Кирильчук.

Читайте також:

Росіяни атакували Запорізьку область: дві жінки постраждали

Окупанти перекинули війська із Запорізької області на інший напрямок, – ISW