Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Поблизу автовокзалу в Запоріжжі виявили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Поблизу автовокзалу в Запоріжжі виявили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Поблизу автовокзалу в Запоріжжі виявили стихійне сміттєзвалище (ФОТО)

Фото Держекоінспекції Південного округу

Жителі Запоріжжя надіслали скаргу на вебресурс ЕкоЗагроза спеціалістам Державної екологічної інспекції через осередки сміттєзвалища поблизу місцевого автовокзалу.

Про це повідомляє Держекоінспекція Південного округу.

Стихійне сміттєзвалище поблизу автовокзалу в Запоріжжі
Фото Держекоінспекції Південного округу

Під час обстеження території інспектори зафіксували локальні місця розміщення відходів різного морфологічного складу загальною площею близько 30 м².

“Державна екологічна інспекція Південного округу закликає мешканців міста відповідально ставитися до навколишнього середовища та активно підтримувати чистоту і порядок у Запоріжжі. У разі виявлення нових випадків порушення екологічних норм, громадяни можуть звертатися до Інспекції через вебресурс ЕкоЗагроза або інші офіційні канали зв’язку”, – йдеться у повідомленні.

Інспектори направили вимогу до Запорізької міської ради щодо приведення території в належний екологічний стан протягом місяця.

Нагадаємо,  екологи зафіксували стихійне сміттєзвалище у Запоріжжі по проспекту Соборному, а саме – біля будинку № 200.

Площа відходів становить приблизно 90 м2. Про незаконне сміттєзвалище фахівцям писали у соціальних мережах. Інспектори скерували вимогу до Запорізької міської ради, щоб територію привели в належний екологічний стан протягом місяця.