Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » 18 дитячих садків відновлять роботу в Запоріжжі: як вони працюватимуть

18 дитячих садків відновлять роботу в Запоріжжі: як вони працюватимуть

18 дитячих садків відновлять роботу в Запоріжжі: як вони працюватимуть

Ілюстративне фото

У Запоріжжі розпочнуть роботу ще 18 комунальних дитячих садків. За дозволом батьків, діти будуть перебувати у закладах дошкільної освіти лише першу половину дня.

Про це повідомила в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко.

Відповідне рішення опублікували на сайті Запорізької міськради.

Садки будуть працювати 4 години в день. З міркувань безпеки, у закладі не буде денного сну та харчування. Діти зможуть знаходитися у садку на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють.

“Все це – виклики воєнного часу. Але якщо батьки не проти, то їхні діти зможуть відвідувати садочок. Живемо у постійному стані непостійності. Але і в таких умовах намагаємось повернути ту частку довоєнного життя. І не для нас самих, а для наших дітей”, – зазначила Регіна Харченко.

Що відомо про роботу дитячих садків у Запоріжжі:

Цього літа дитячі садочки почали працювати за очною формою у змішаному форматі. Діти можуть перебувати у закладах дошкільної освіти не більше трьох годин, та без організації харчування і денного сну. 

Раніше ми повідомляли, про закриття дитячих садків та шкіл. Причиною такого рішення стало те, що в багатьох закладах освіти не вистачало дітей для того, щоб зібрати повноцінну групу.