Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни продовжують наземні атаки в Запорізькій області (Карта)

Росіяни продовжують наземні атаки в Запорізькій області (Карта)

Росіяни продовжують наземні атаки в Запорізькій області (Карта)

Скріншот карти з сайту Інституту вивчення війни/Скриншот карты с сайта Института изучения войны

Російські війська продовжують здійснювати наземні атаки в Запорізькій області, зокрема нещодавно здобули незначні успіхи на південь від Великої Новосілки, що знаходиться на кордоні Запорізької та Донецької областей.

Про це повідомляє Інститут вивчення війни.

Геолокаційні кадри, опубліковані 8 серпня, свідчать про те, що російські сили досягли незначних успіхів на північний схід від Урожайного, розташованого на південь від Великої Новосілки.

Крім того, російські війська продовжували наземні атаки поблизу Роботиного та на північний схід від нього, в районі Малої Токмачки, на заході Запорізької області 7 та 8 серпня.

Нагадаємо, 6 і 7 серпня тривали позиційні бої на заході Запорізької області в районі Роботино та села Вербове, яке знаходиться на сході від Роботино. Однак підтверджених змін лінії фронту на цій ділянці не фіксували.

Раніше ми писали, що наприкінці липня російські війська просунулися на північний захід від Роботино Запорізької області на тлі боїв в цьому районі. Це також підтверджували геолокаційні кадри.

Нагадаємо, нещодавно військові зі Служби безпеки України знищили тяжку вогнеметну систему ТОС-1А “Солнцепьок” на Запорізькому напрямку. А у тимчасово окупованому Бердянську українські воїни ССО знищили ворожий зенітно-ракетний комплекс С-300.