Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканця Запорізької області нагородили орденом “За мужність” III ступеня (ФОТО)

Мешканця Запорізької області нагородили орденом “За мужність” III ступеня (ФОТО)

Мешканця Запорізької області нагородили орденом “За мужність” III ступеня (ФОТО)

Представник Запорізького РТЦК та СП, очільниця Вільнянська Наталя Мусієнко й Віктор Кравченко.
Фото пресслужби Вільнянської міської ради/Представитель Запорожского РТЦК и СП, глава Вольнянская Наталья Мусиенко и Виктор Кравченко.
Фото прессслужбы Вольнянского городского совета

Указом президента України від 22 січня 2024 року №19 сержанта запасу Віктора Івановича Кравченка відзначено орденом “За мужність” III ступеня.

Про це повідомляє Вільнянська міська рада.

Нагородження орденом за мужність ІІІ ступеня
Представник Запорізького РТЦК та СП й очільниця Вільнянська Наталя Мусієнко. Фото пресслжуби Вільнянської міської ради

8 серпня орден Віктору Кравченку вручили представник Запорізького РТЦК та СП, депутат міської ради Олександр Морозов та очільниця Вільнянської міської ради Наталя Мусієнко.

“Ми щиро радіємо його нагороді та пишаємося, що така сильна духом людина, справжній патріот своєї держави, є частиною Вільнянської громади”, – зазначається у повідомленні.

Віктор Кравченко є заступником громадської організації «Вільнянська районна спілка воїнів АТО (ООС)», членом виконавчого комітету Вільнянської міської ради та наш земляк, який раніше боронив кордони України у складі 54 окремої механізованої бригади.

Нагородження орденом за мужність ІІІ ступеня
Представник Запорізького РТЦК та СП, очільниця Вільнянська Наталія Мусієнко й Віктор Кравченко. Фото пресслужби Вільнянської міської ради

Нагадаємо, 15 липня з нагоди Дня Української Державності та Дня хрещення Київської Русі – України, президент України Володимир Зеленський нагородив військових і представників інших професій. Серед українців, яких було відзначено, були й мешканці Запоріжжя.

Орденом «За заслуги» III ступеня за відданість Україні та сумлінність президент України Володимир Зеленський нагородив запорожців:

▪️ Олександра Максименка — слюсаря цеху філії «Дніпровська ГЕС» акціонерного товариства «Укргідроенерго»

▪️ Данила Щербакова — голову правління громадської організації «ХЕЛПЕР ЗАПОРІЖЖЯ».