Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізька журналістка, яка постраждала внаслідок ракетного удару, вчиться заново ходити

Запорізька журналістка, яка постраждала внаслідок ракетного удару, вчиться заново ходити

Запорізька журналістка, яка постраждала внаслідок ракетного удару, вчиться заново ходити

Журналістка Ольга Звонарьова/Журналистка Ольга Звонарева

Журналістка агенції “Укрінформ” Ольга Звонарьова, яка зазнала важкого поранення в ногу під час ракетного удару, поділилася новинами про свій стан після понад чотирьох місяців лікування, зазначивши позитивну динаміку.

На своїй сторінці у Facebook Ольга повідомила, що наразі вчиться заново ходити. Вона змогла зробити кілька кроків практично без допомоги ходунків:

“Ніколи не думала, що в 40 років буду вчитися ходити. Це складне завдання, але виконати його можливо. Точно знаю і йду до цього, двома ногами (що найголовніше).”

Ольга Звонарьова вчаться заново ходити
Фото зі сторінки у фейсбук Ольги Звонарьової

Вона також висловила подяку медикам, друзям та колегам за підтримку.

Нагадаємо, Ольга Звонарьова отримала поранення 5 квітня під час російського обстрілу у Запоріжжі. Того дня російські війська завдали три ракетні удари по місту, а коли на місце приїхали медики, рятувальники та журналісти, ворог вдарив ще двома ракетами по них.