Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі патрульні виявили горщик з канабісом у квартирі заявника

У Запоріжжі патрульні виявили горщик з канабісом у квартирі заявника

У Запоріжжі патрульні виявили горщик з канабісом у квартирі заявника

Фото: патрульної поліції Запоріжжі

У Запоріжжі патрульні поліцейські виявили горщик з канабісом у квартирі після виклику про сімейний конфлікт. Подія сталася в Комунарському районі на вул. Космічній.

Про це повідомляє патрульна поліція Запоріжжя.

Виклик надійшов через сварку між чоловіком і дружиною, але до прибуття інспекторів подружжя помирилося. Поліцейські, отримавши дозвіл від господарів, зайшли до помешкання.

Під час перевірки вони знайшли горщик та коробку з рослинами, що нагадують канабіс. Заявник не зміг пояснити походження цих речовин.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка буде з’ясовувати всі обставини та надавати правову оцінку ситуації.


Нагадаємо, Жовтневий суд Запоріжжя заочно засудив колишнього правоохоронця, уродженця міста, який працював у Бердянському районному відділі поліції до початку повномасштабного вторгнення. Після тимчасової окупації Бердянська чоловік пішов на співпрацю з окупаційною владою.