Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Військові та їхні родини можуть скористатися бронюванням квитків на потяги до Запоріжжя

Військові та їхні родини можуть скористатися бронюванням квитків на потяги до Запоріжжя

Військові та їхні родини можуть скористатися бронюванням квитків на потяги до Запоріжжя

Укрзалізниця. Ілюстративне зображення

У Запоріжжі військовослужбовці та члени їхніх родин можуть забронювати квитки на перелік потягів зі спеціальних резервів. Це ж стосується й інших прифронтових міст України.

Про це повідомили на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook.

В “Укрзалізниці” створили резерв квитків, який постійно поповнюється. Цією послугою можуть також скористатися родичі військових, які їдуть до шпиталів відвідати своїх близьких.

Щоб забронювати квиток, потрібно перейти за посиланням та вказати наступну інформацію:

  • вибрати статус (військовий/родич військового);
  • ввести свої дані;
  • зазначити інформацію про поїздку (дату та місце відправлення, місце призначення та станцію оформлення квитків);
  • обрати тип вагона (плацкарт, купе, Інтерсіті);
  • вказати кількість супутників, якщо вони є.

Нагадаємо, що з 1 серпня “Укрзалізниця” збільшила кількість поїздів, у яких будуть жіночі купе, серед яких є й маршрут із Запоріжжя.

Як раніше писав Inform.zp.ua, у поїзді «Запоріжжя — Ясіня» стався конфлікт, коли чоловік зайшов у жіноче купе, викликавши обурення пасажирок. Вони вимагали від провідниці вивести чоловіка, але та стверджувала, що він має право бути у вагоні для жінок, оскільки йому продали квиток.

Читайте також:

У нічному потязі “Запоріжжя-Ужгород” днями від спеки померла пасажирка. В компанії “Укрзалізниця” надали коментар щодо цього.

У Запоріжжі під час перевірки внутрішньообласних автобусних маршрутів інспектори не виявили жодного дозвільного документу на перевезення у водіїв. Їх оштрафували на понад 100 тисяч гривень.