Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Чотири вчительки із Запорізької області увійшли до рейтингу найкращих викладачів 2024 року

Чотири вчительки із Запорізької області увійшли до рейтингу найкращих викладачів 2024 року

Чотири вчительки із Запорізької області увійшли до рейтингу найкращих викладачів 2024 року

Школа. Иллюстративное фото

Три вчительки з Запоріжжя та одна з Мелітополя увійшли до півфіналу національної освітньої премії “Global Teacher Prize Ukraine 2024”. Цей проєкт визначає рейтинг із 50 найкращих викладачів України. 

Про це повідомили на сайті Запорізької обласної ради з посиланням на список переможців.

Вчительки з Запоріжжя та області, які увійшли до рейтингу премії:

  • Марина Луценко – директорка Запорізької гімназії №25, яка веде курс “Здоров’я. Безпека. Добробут”;
  • Юлія Зубарева – вчителька математики Запорізької спеціалізованої школи-інтернат “Козацький ліцей”; 
  • Наталія Анисимова – заступниця директора та вчителька англійської мови Запорізької гімназії №101;
  • Олена Галицька – викладачка англійської Мелітопольського ліцею № 5.
Фото: Запорізька обласна рада
Фото: Запорізька обласна рада
Фото: Запорізька обласна рада

“Global Teacher Prize Ukraine”  – це щорічна національна премія, яку заснувала у 2017 році ГС “Освіторія”. Метою премії є привернення уваги суспільства до важливості освіти, популяризація професії вчителя та долучення українських викладачів до світової освітянської спільноти.

Раніше Inform.zp.ua писав, у Запоріжжі продовжують популяризацію української мови. Міська рада почала впроваджувати мовну програму «Ї, тут говорять українською». 

Нагадаємо, що у Запоріжжі та області триває будівництво шести підземних шкіл, перші з яких планують відкрити вже наприкінці жовтня.

Читайте також:

В Запоріжжі триває будівництво “підземної школи” у Південному мікрорайоні. На об’єкті вже виконано 10 % робіт. Завершити будівництво планують до кінця листопада цього року.

45 тисяч школярів у Запорізькому регіоні планують повернути до навчання в очному та змішаному форматах до кінця цього року. Подальша мета – дати можливість повернутись до шкіл 57 тисячам запорізьких дітей.

У Запоріжжі розпочнуть роботу ще 18 комунальних дитячих садків. За дозволом батьків, діти будуть перебувати у закладах дошкільної освіти лише першу половину дня.