Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На одному з місцевих пляжів ледь не потонула 8-річна дівчинка

На одному з місцевих пляжів ледь не потонула 8-річна дівчинка

На одному з місцевих пляжів ледь не потонула 8-річна дівчинка

Центральний пляж у Запоріжжі. Фото: Inform.zp.ua/Центральный пляж в Запорожье. Фото: Inform.zp.ua

12 серпня на пляжі у Заводському районі міста двоє неповнолітніх дівчат купалися без нагляду дорослих. Одна з них почала тонути, але рятувальники вчасно прийшли на допомогу.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Інцидент стався на пляжі по вул. Лейтенанта Шмідта. Павло Гусєв, черговий сезонного поста №3 Запорізької міської рятувально-водолазної служби, помітив двох маленьких дівчат, які залишилися без нагляду дорослих під час купання. Зрозумівши, що одна з них починає тонути, рятувальник негайно кинувся на допомогу і вчасно врятував 8-річну дівчинку.

Як з’ясувалося, на пляжі були присутні її батьки, але вони не стежили за дитиною. З ними проведено профілактичну бесіду. Дівчинка не потребувала домедичної допомоги і була передана батькам.

Нагадаємо, у воді на дев’ятьох пляжах Запоріжжя виявили відхилення від норми. Дослідження 5 та 6 серпня проводили фахівці відокремленого підрозділу Запорізького обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Мешканцям Запоріжжя нагадують, що в місті діє заборона купання на міських пляжах. Запоріжцям радять не порушувати заборону не лише через воєнний стан, а й через забруднення води.