Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі затверджено межі проєкту “Європейський проспект”

У Запоріжжі затверджено межі проєкту “Європейський проспект”

У Запоріжжі затверджено межі проєкту “Європейський проспект”

Запорожье. Иллюстративное фото/Запоріжжя. Ілюстративне фото

У рамках проєкту “Європейський проспект” затверджено межі його реалізації: від площі Запорізької до площі Привокзальної.

Як повідомили під час виконавчого комітету Запорізької міської ради, пріоритетними завданнями є усунення МАФів та зовнішньої реклами з проспекту.

Проєкт буде реалізовуватися поетапно, зокрема, продовжиться впровадження концепції “Коду міста” для вдосконалення міського середовища. Частина вивісок та рекламних конструкцій також буде демонтована.

 Реалізація проєкту буде відбуватися в декілька етапів:

  • Будуть продовжувати втілювати концепцію “Коду міста” в Запоріжжі. Ініціативу було розроблено кілька років тому й почато до реалізації.
  • Тепер міська влада планує вивести оформлення міста на новий рівень.
  • Також планують прибрати МАФи на проспекті Соборному, окрім зупинкових комплексів.
  • Приберуть частину вивісок та рекламних конструкцій в Запоріжжі.

Нагадаємо, майже в центрі Запоріжжя розпочався демонтаж незаконної зовнішньої реклами на проспекті Соборному в Запоріжжі. Це відбувається в рамках проєкту “Європейський проспект”.

28 червня демонтували кіоск «Запоріжжяелектротранс» біля ТЦ «Україна».

2 липня розпочався демонтаж реклами по вулиці В’ячеслава Зайцева, 10.


Inform.zp.ua також писав, що у Запоріжжі з початком нового навчального року 69 шкіл перейдуть на змішаний формат навчання, охопивши майже 27 тисяч учнів.