Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Через аварійні роботи у Запоріжжі деякі будинки залишилися без водопостачання: адреси

Через аварійні роботи у Запоріжжі деякі будинки залишилися без водопостачання: адреси

Через аварійні роботи у Запоріжжі деякі будинки залишилися без водопостачання: адреси

Ілюстрація/Иллюстрация

Сьогодні, 14 серпня, у зв’язку з проведенням аварійних ремонтних робіт на водопроводі Ду-50мм деякі будинки в Запоріжжі тимчасово залишились без водопостачання.

Про це повідомляє КП “Водоканал” в телеграм-каналі.

З 09:25 і до завершення виконання робіт водопостачання не буде за адресами:

• бул. Вітчизняний, 4, 6, 8, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 20, 27.

Підвоз води буде здійснюватися автоцистерною.

Нагадаємо, що 14 серпня, у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт електрообладнання багато будинків у Запоріжжі тимчасово залишаться без електроенергії.

Раніше Inform.zp.ua писав, що Запоріжжі з 15 серпня буде тимчасово призупинено рух трамваїв №3, 14 та 16 через ремонтні роботи на трамвайних коліях. Заміна стрілочних переводів на кільці для розвороту “Запоріжцирк” вплине на маршрути трамваїв, які будуть частково змінені.