Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі обрали оператора, який впровадить систему оплати проїзду за допомогою валідаторів

У Запоріжжі обрали оператора, який впровадить систему оплати проїзду за допомогою валідаторів

У Запоріжжі обрали оператора, який впровадить систему оплати проїзду за допомогою валідаторів

Валидатор
Фото: Запорожский горсовет

13 серпня на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради обрали оператора, який впровадить автоматизовану систему обліку оплати проїзду в комунальному транспорті. 

Про це повідомила в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко у своєму телеграм.

Аби встановити валідатори Запорізька міська рада створила спеціальну комісію для проведення конкурсу з визначення оператора для впровадження безконтактної оплати у громадському транспорті міста.

Анкета ТОВ “ІЗІ СОФТ”. Скрін з сайту “You Control”

У рамках конкурсу операторів, який тривав два місяці, переможцем визначили “Товариство обмеженої відповідальності “ІЗІ СОФТ””. Це київська компанія, яка займається забезпеченням комп’ютерного програмування та консультуванням з інформаційних технологій.

Валідатори – це пристрої в громадському транспорті для безконтактної оплати проїзду. Раніше Inform.zp.ua писав, що скоро у міському електротранспорті мають встановити цю систему, щоб ефективно розподіляти кошти на покриття відшкодування перевезення пільговиків.

Нагадаємо, що з 10 червня проїзд у трамваях та тролейбусах став платним — 10 гривень за квиток. До цього, з 25 лютого 2022 року, комунальна компанія міськради “Запоріжелектротранс” виконувала перевезення пасажирів на безоплатній основі.

Читайте також:

У Запоріжжі з 15 серпня буде тимчасово призупинено рух трамваїв №3, 14 та 16 через ремонтні роботи на трамвайних коліях. Заміна стрілочних переводів на кільці для розвороту “Запоріжцирк” вплине на маршрути трамваїв, які будуть частково змінені.

У Запоріжжі військовослужбовці та члени їхніх родин можуть забронювати квитки на перелік потягів зі спеціальних резервів.