Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Призначили нову заступницю голови Запорізької облдержадміністрації

Призначили нову заступницю голови Запорізької облдержадміністрації

Призначили нову заступницю голови Запорізької облдержадміністрації

Фото: ЗОДА

14 серпня Кабінет Міністрів України погодив призначення Оксани Євгеніївни Матвіїшиної на посаду заступниці голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Він підтвердив, що рішення про призначення Матвіїшиної було ухвалене на засіданні уряду.

До цього Оксана Матвіїшина обіймала посаду директорки Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації. У 2018 році вона була удостоєна звання “Заслужений економіст України” за внесок у розвиток економіки, що було підтверджено указом президента України.

Окрім обласної адміністрації вона працювала заступницею міського голови Мелітополя. Вона курувала в Мелітополі роботу управління комунальної власності КП «Комунальна власність», Центру надання адмінпослуг, ДАБК та департаменту реєстрації. А також ще раніше працювала в Управлінні комунальної власності Запорізької міської ради.

У декларації Оксани Матвіїшиної: нерухомість та авто

Оксана Матвіїшина, новопризначена заступниця голови Запорізької облдержадміністрації, задекларувала кілька об’єктів нерухомості. У її декларації вказано, що вона володіє кількома квартирами в Запорізькій області: однією площею 87,31 м² (у спільній власності) та іншою площею 47,5 м² у Запоріжжі. А також має у Києві право на безоплатне проживання у квартирі розміром 147 кв.м.

Матвіїшина також має легковий автомобіль Toyota Auris 2012 року випуску. Її заробітна плата за основним місцем роботи складає 1 055 083 грн.


Inform.zp.ua також писав, що голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров вніс зміни до своєї декларації, придбавши великогабаритний транспортний засіб.

Іван Федоров купив вантажний автомобіль MAN 2008 року випуску вартістю 288 845 грн, модель: NUTZFAHRZEUGE. Це транспортний засіб, яким Федоров володіє особисто.