Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Коментар начальника Токмацької МВА щодо звільнення з посади

Коментар начальника Токмацької МВА щодо звільнення з посади

Коментар начальника Токмацької МВА щодо звільнення з посади

На фото Олександр Чуб
Фото: Українські новини

14 серпня президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження №84/2024-рп, яким звільнив Олександра Чуба з посади начальника Токмацької міської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області. На вакантне місце було призначено Романа Молодецького згідно з розпорядженням президента №85/2024-рп.

Новопризначений Роман Молодецький раніше обіймав посаду голови Бердянської райдержадміністрації з 2015 до 2019 року, а також працював заступником міського голови Токмака з питань діяльності виконавчих органів ради.

Inform.zp.ua звернувся до Олександра Чуба за коментарем щодо звільнення:

“Є розпорядження президента, яке потрібно виконувати. Звільнення відбулося за згодою сторін. Два роки тому я створив першу в Запорізькій області військову адміністрацію. Це було новим досвідом як для мене, так і для ОДА та району. Згодом інші адміністрації йшли нашим шляхом, маючи вже наші рекомендації та досвід.

Мені вже 60 років, я на пенсії, і я вдячний державі за надану можливість. Я вніс свій внесок у роботу Токмацької військової адміністрації і вдячний своїй команді та громаді, з якими працював. Офіційно я ще не звільнений.”

Нагадаємо, що 7 травня 2022 року президент Володимир Зеленський утворив Токмацьку військову адміністрацію та призначив її начальником Олександра Чуба.


Inform.zp.ua також писав, що 14 серпня Кабінет Міністрів України погодив призначення Оксани Євгеніївни Матвіїшиної на посаду заступниці голови Запорізької обласної державної адміністрації.