Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі водія маршрутки, який потрапив на відео, оштрафували за порушення правил зупинки

У Запоріжжі водія маршрутки, який потрапив на відео, оштрафували за порушення правил зупинки

У Запоріжжі водія маршрутки, який потрапив на відео, оштрафували за порушення правил зупинки

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

У Запоріжжі патрульні розшукали водія маршрутного таксі, який нещодавно порушив правила дорожнього руху. Чоловіка розпізнали на відео з мережі та притягнули до відповідальності.

Про це повідомляє пресслужба Патрульній поліції Запорізької області.

Водій здійснив зупинку біля лівого краю проїзної частини. Таким чином він створив перешкоду для руху зустрічному транспорту. Цю ситуацію зняли на камеру та поширили у соціальних мережах.

Фото: Патрульна поліція Запорізької області

Патрульні розшукали правопорушника, і винесли на нього постанову за частини 1 статті 122 (Порушення правил зупинки) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згідно зі статтею водію передбачається штраф у розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або 50 штрафних балів.

Нагадаємо, 13 серпня на засіданні виконавчого комітету Запорізької міської ради обрали оператора, який впровадить автоматизовану систему обліку оплати проїзду в комунальному транспорті. 

Раніше Inform.zp.ua писав, що у Запоріжжі втричі збільшать кількість камер відеоспостереження за програмою, «Цифрова стратегія міста на 2024-2026 роки». Щоб посилити безпекову ситуацію в місті, кількість нових камер в цьому році становитиме 1500.

Читайте також:

У Запоріжжі патрульні поліцейські зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Інспектори подали сигнал зупинитися, але водій вирішив втекти, пришвидшивши рух.

У Запоріжжі під час перевірки внутрішньообласних автобусних маршрутів інспектори не виявили жодного дозвільного документу на перевезення у водіїв. Їх оштрафували на понад 100 тисяч гривень.

30 липня у Хортицькому районі Запоріжжя між водієм автомобіля та пішоходом виник конфлікт. Під час цього 66-річний водій здійснив кілька пострілів з травматичного пістолета в чоловіка.