Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Регіна Харченко розповіла, яку зарплату отримує на посаді виконуючої обов’язки міського голови Запоріжжя

Регіна Харченко розповіла, яку зарплату отримує на посаді виконуючої обов’язки міського голови Запоріжжя

Регіна Харченко розповіла, яку зарплату отримує на посаді виконуючої обов’язки міського голови Запоріжжя

Секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко

Виконуюча обов’язки міського голови Запоріжжя Регіна Харченко розповіла, що отримує зарплату розміром 60 тисяч гривень. 

Про це повідомила секретар Запорізької міської ради в інтерв’ю “5 редакції”.

Також Регіна Харченко зазначила, що зарплату отримує в гривнях та не відкладає гроші в інших валютах. 

“Зараз не відкладаю нічого. Не маю такої можливості”, – зауважила Харченко.

Декларацію про свої доходи за 2024 рік виконуюча обов’язків міського голови Запоріжжя ще не подавала.

Ви також можете почитати наш матеріал про те, що зробила за 100 днів на своїй посаді нова в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко.

Читайте також:

19 червня, відбувся неформальний брифінг секретарки Запорізької міської ради Регіни Харченко у дворі мерії з журналістами, під час якого посадовиця прокоментувала чутки щодо обшуків.

У Запоріжжі планують створити робочу групу, яка буде перевіряти прозорість міської ради. Також ця група буде впроваджувати зміни в підзвітність влади.
У Запоріжжі в соцмережах містяни скаржилися на неприємний запах повітря в Комунарському районі переважно у вечірні або нічні години. Місцева влада звернулася із запитом до екологів.