Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі розірвуть договір з перевізником: причини

У Запоріжжі розірвуть договір з перевізником: причини

У Запоріжжі розірвуть договір з перевізником: причини

Ілюстративне фото/Иллюстративное фото

Запорізька міська рада планує розірвати договір із перевізником, який обслуговує маршрут №62 “4-й Південний мкрн – БК ЗАлК”.

Про це йдеться в рішенні Запорізької міської ради.

“Розірвати в односторонньому порядку договір надання послуг з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування від 29.08.2019 №181 (маршрут №62 “4-й Південний мкрн – БК ЗАлК”),” – йдеться у повідомленні.

На цей маршрут буде призначено нового перевізника, якого оберуть під час конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.

Нагадаємо, на адресу маршруту №62 надходило кілька скарг від місцевої жительки, зокрема щодо перевищення водієм швидкісного режиму. За словами перевізника, він провів зустріч із пасажиркою та водієм, і конфлікт було вирішено.

Скарги щодо порушень пасажирських перевезень надходять на лінію контакт-центру «15-80». У міськраді зазначають, що останнім часом кількість скарг зменшилася, і ситуація з перевезеннями пільгових категорій громадян покращилася.

Міська комісія з питань обслуговування автобусних маршрутів створена рішенням виконкому міськради від 09.11.2023 № 661 у складі правоохоронців, представників профільних служб – «Укртрансбезпеки», департаменту правового забезпечення, управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міськради, а також громадськості – продовжує опрацьовувати скарги пасажирів. Переважно вони стосуються відмов у пільговому перевезенні, незадовільного стану самих транспортних засобів, ненормативної лексики або ж грубої поведінки з боку водіїв.

Крім візуального обстеження салону й стану транспортних засобів, члени комісії також перевіряють документи: графік роботи маршрутів, наявність водійських посвідчень у водіїв, ліцензій, договорів про надання послуг з перевезення пасажирів, свідоцтво про Державну реєстрацію транспортних засобів та інші.


Inform.zp.ua також писав, що у Запоріжжі патрульні розшукали водія маршрутного таксі, який нещодавно порушив правила дорожнього руху. Чоловіка розпізнали на відео з мережі та притягнули до відповідальності.