Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Культура » У Запоріжжі відкрилася нова виставка “Маленьке тіло”: де відвідати

У Запоріжжі відкрилася нова виставка “Маленьке тіло”: де відвідати

У Запоріжжі відкрилася нова виставка “Маленьке тіло”: де відвідати

Виставка “Маленьке тіло”. Фото: Eye sea gallery/Інстаграм

16 серпня у Запоріжжі відкрилася нова виставка під назвою “Маленьке тіло”. Експонати були привезені з київської арт-галереї “Eye sea gallery” за запрошенням культорологині Льони Радченко.

Про це повідомляє Туристичний інформаційний центр Запоріжжя.

Виставка “Маленьке тіло” присвячена питанню самоідентифікації через власне тіло та через спостереження за іншими тілами. Головна ідея заходу полягає у тому, щоб зрозуміти своє тіло крізь призму мистецтва.

“Проєкт спостерігає за крихкістю і вразливістю питання самосприйняття власного тіла, за пошуком балансу між ідентифікацією власного тіла як незначущого та тимчасового “прихистку душі” та прагненню звести власне тіло в культ, увіковічнити його зображення”, – розповіли в Туристичному інформаційному центрі.

Виставка “Маленьке тіло”. Фото: Eye sea gallery/Інстаграм
Виставка “Маленьке тіло”. Фото: Eye sea gallery/Інстаграм

Виставка триватиме до 16 вересня за адресою проспект Соборний, 151. Відвідати її можна щоденно з 9:00 до 18:00. Вхід безоплатний.

Раніше Inform.zp.ua писав про цікаві заходи та місця, які можна відвідати у цьому місяці.

Читайте також:

До Запоріжжя перевезли експонати з Гуляйпільського краєзнавчого музею. Їхня евакуація тривала впродовж 13 та 14 серпня.

У Запоріжжі розпочалася реконструкція і створення сучасного Молодіжного центру в рамках спільного проєкту ЮНІСЕФ, громади та молодіжної ради. Деякі мешканці міста занепокоєні, що реконструкція може спотворити зовнішній вигляд одного з історичних районів міста, оскільки будівля знаходиться в ареалі Соцміста.

У Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилася виставка «Духовна міць народу». Вона розповідає про церковну та світську історію України.