Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Минулої доби росіяни 333 рази вдарили по Запорізької області

Минулої доби росіяни 333 рази вдарили по Запорізької області

Минулої доби росіяни 333 рази вдарили по Запорізької області

Фотоілюстрація/Фотоиллюстрация

Упродовж доби росіяни 333 рази вдарили по 10 населених пунктах Запорізької області. Застосовували артилерію, безпілотники різних типів та авіацію.

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров в своєму телеграм-каналі.

Окупанти здійснили авіаційні удари по Кам’янському та Гуляйполю. 

Крім того, вони застосували 223 БпЛА різних видів по Гуляйполю, Новоандріївці, Роботине, Малій Токмачці, Левадне, Малинівці, Новомиколаївці. За допомогою РСЗВ 4 рази обстріляли Роботине Левадне.

Також росіяни 104 рази накрили артилерією Приморське, Гуляйполе, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Долинку та Левадне.

Як зазначає голова ЗОДА, постраждалих від обстрілів немає. Проте є 4 повідомлення про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. 

Нагадаємо, що протягом 16 та 17 серпня тривали інтенсивні позиційні бої в районі Малої Токмачки, проте підтверджених змін лінії фронту на цьому напрямку не зафіксовано.

Раніше Inform.zp.ua писав, що 17 серпня біля Запорізької атомної електростанції (ЗАЕС) стався інцидент із падінням безпілотника. Представники Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) провели обстеження прилеглої території після заяв росіян про ймовірну атаку дронів на станцію.

Читайте також:

Під час чергового засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджене житло, було ухвалили рішення про виплату компенсацій ще 18 жителям Запоріжжя. Загальна сума виплат становитиме понад 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Майже в усіх регіонах України, включно з Запорізькою областю, зафіксували умисні підпали транспортних засобів, що належать військовим, релейних шаф, а також будівель РТЦК та СП.

Через спеку протягом тижня у Запоріжжі спостерігатиметься дефіцит електроенергії. Особливо це буде помітно у найближчі п’ять днів. Така ситуація буде по всій країні.