Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Загинув запорізький рятувальник внаслідок російського обстрілу

Загинув запорізький рятувальник внаслідок російського обстрілу

Загинув запорізький рятувальник внаслідок російського обстрілу

Свічка. Ілюстративне фото

18 серпня, внаслідок російського обстрілу по Мирнограду Донецької області загинув 44-річний співробітник ГУ ДСНС України у Запорізької області Андрій Сирніков. 

Про це повідомили Головне управління ДСНС України у Запорізькій області.

Чоловік займав посаду головного майстер-сержанта служби цивільного захисту. Загинув від артилерійського обстрілу по Мирнограду в Донецькій області.

Рятувальник Андрій Сирніков. Фото: ДСНС Запоріжжя

Нагадаємо, що упродовж доби росіяни 333 рази вдарили по 10 населених пунктах Запорізької області. Застосовували артилерію, безпілотники різних типів та авіацію.

Раніше Inform.zp.ua писав, що жінка, яка постраждала від ракетного удару по Вільнянську 29 червня, померла у лікарні. Вона довго боролася за своє життя.


Читайте також:

8 серпня російські війська здійснили 405 обстрілів житлової інфраструктури Запорізького, Пологівського та Василівського районів із застосуванням різних видів озброєння. Інформації про постраждалих громадян не надходило.

10 серпня, росіяни обстріляли будинки у селі Новопавлівка Оріхівської громади. Одна ракета вдарила по будинку подружжя – чоловік загинув на місці, а жінка була поранена.

14 серпня російська армія здійснила артилерійський обстріл по Степногірській громаді Запорізької області. Внаслідок цього чотири людини отримали поранення, а також було пошкоджено кілька житлових будинків та транспортних засобів.