Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Бійка у ресторані Запоріжжя: поліція встановила осіб та вручила їм підозри

Бійка у ресторані Запоріжжя: поліція встановила осіб та вручила їм підозри

Бійка у ресторані Запоріжжя: поліція встановила осіб та вручила їм підозри

Фото: поліції Запорізької області/Фото: полиции Запорожской области

У Запоріжжі поліція встановила групу осіб, які вчинили бійку в одному з ресторанів у центрі міста на початку липня та вручила їм підозри. Слідство триває.

Про це повідомила Запорізька обласна прокуратура.

Зазначається, що за фактом хуліганства їм вручили повідомлення про підозру за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України. Особи “виявили свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки у суспільстві та вчинили грубе порушення громадського порядку”.  За цією статтею у Кримінальному кодексі України вказано, що хуліганство, вчинене групою осіб, карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Слідство триває, його здійснюють слідчі відділу поліції №1 Запорізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Що відомо про бійку в ресторані

3 липня, в одному з ресторанів, розташованому майже в центрі Запоріжжя, сталася бійка. Правоохоронці з’ясували, що між групою осіб у ресторані виник конфлікт, який переріс у бійку, а після інциденту нападники покинули заклад. В цей час у приміщенні перебувало велике скупчення людей. Бійка сталася з одним із відвідувачів закладу відпочинку.

Тоді працівники поліції встановлювали всі обставини та шукали можливих свідків події. 


Читайте також:

У Запоріжжі викрили групу осіб, які допомагали чоловікам призовного віку оформити висновки про непридатність до військової служби. У складі групи були медичні працівники однієї з лікарень міста.

У Запоріжжі до місцевого мешканця підійшов чоловік і попросив телефон, щоб терміново комусь зателефонувати. Після цього він зник у невідомому напрямку разом зі смартфоном. Правоохоронці знайшли шахрая та повідомили йому про підозру.