Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запоріжці зможуть щомісячно отримувати гроші у Дії: деталі

Запоріжці зможуть щомісячно отримувати гроші у Дії: деталі

Запоріжці зможуть щомісячно отримувати гроші у Дії: деталі

Ілюстративне фото

Запоріжці зможуть отримувати щомісячний кешбек до трьох тисяч гривень через Дію за купівлю товарів українського виробництва. Послуга буде доступна вже у вересні.

Про це повідомив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

За ці гроші можна буде оплатити комунальні послуги, задонатити на армію та придбати військові облігації. Також їх можна витратити на транспорт, мобільний звʼязок, спорт, кіно й оплатити медичні послуги.

“З погляду реалізації це досить складна комплексна послуга, за якою стоїть купа взаємодій між реєстрами. Однак для українців у користуванні все буде як завжди — у кілька кліків. Це буде так само просто, як податися на «ковідну тисячу» чи виплату для ВПО. Без зайвих візитів у держустанови та банки. Підтримуємо українське й одне одного”, – написав Федоров.

Крім Дії треба буде оформити окрему картку у зручному банку, однак деталі щодо цього поки не надають. У застосунку в кілька кліків можна буде перевірити суму нарахованого й виплаченого кешбеку. Українські виробники та продавці зможуть подати через портал Дія заявку на участь у програмі та зареєструвати свої товари.

Над програмою Нацкешбеку працює Міністерство економіки України за ініціативою Президента Володимира Зеленського.

Читайте також:

Безкоштовне професійне навчання у Запоріжжі для учасників бойових дій та людей з інвалідністю: деталі

У Запорізькій області діти, які потребують особливої уваги, можуть у вересні безкоштовно поїхати на відпочинок в оздоровчий табір “Артек”. Він знаходиться на Закарпатті та в Київській області.