Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізьким олімпійцям вручили грошові сертифікати

Запорізьким олімпійцям вручили грошові сертифікати

Запорізьким олімпійцям вручили грошові сертифікати

Фото: Inform.zp.ua

Сьогодні, 21 серпня, у Запоріжжі відбулася зустріч голови Запорізької обласної держадміністрації Івана Федорова та в.о. міського голови Запоріжжя Регіни Харченко з олімпійцями. Під час заходу спортсменам та їхнім тренерам вручили грошові сертифікати.

Журналісти Inform.zp.ua побували на заході.

На зустрічі був присутній “срібний” чемпіон з греко-римської боротьби у вазі до 67 кг Парвіз Насібов. Спортсмен нещодавно здобув срібну медаль на Олімпіаді в Парижі. Від ЗОДА Парвізу вручили грошовий сертифікат – на суму 2 мільйони гривень. 

Урочиста зустріч олімпійців у Запоріжжі. Фото: Inform.zp.ua
Вручення грошового сертифікату Парвізу Насібову. Фото: Inform.zp.ua

Крім того, сертифікат подарували першому тренеру Парвіза Насібова – Євгенію Черткову. Його загальна сума складає 250 тисяч гривень.

Вручення грошового сертифікату тренеру Євгену Черткову. Фото: Inform.zp.ua

Також на заході привітали Вікторію Кесарь, спортсменку зі стрибків у воду. Вона посіла 27 місце на Олімпіаді-2024, здобувши 217,75 бали. Стрибунці вручили сертифікат – на суму 500 тисяч гривень. А особистій тренерці Вікторії Кесарь, Ірині Журавльовій подарували сертифікат – на загальну вартість 120 тисяч гривень.

Вручення грошового сертифікату Вікторії Кесарь. Фото: Inform.zp.ua
Вручення грошового сертифікату тренерці Ірині Журавльовій. Фото: Inform.zp.ua

Авторка фото: Карина Сінько


Читайте також:

8 серпня, запорізький спортсмен Парвіз Насібов отримав срібну медаль у змаганні із греко-римської боротьби у вазі до 67 кг на Олімпійських іграх у Парижі.

Парвіз Насібов отримав орден “За заслуги перед Запорізьким краєм” 3-го ступеня.

На Олімпійські ігри, які цьогоріч відбулися в Парижі, відправили двох спортсменів від Запорізької області.