Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Запорізькі патрульні разом із містянами ліквідували загоряння авто (ВІДЕО)

Запорізькі патрульні разом із містянами ліквідували загоряння авто (ВІДЕО)

Запорізькі патрульні разом із містянами ліквідували загоряння авто (ВІДЕО)

У Запоріжжі патрульні ліквідували загоряння авто. Скріншот з відео патрульної поліції ?В Запорожье патрульные ликвидировали возгорание авто. Скриншот из видео патрульной полиции

Під час нічного чергування патрульні поліцейські помітили автомобіль, охоплений полум’ям, і негайно вирушили на місце події. За допомогою вогнегасника вони спільно з небайдужими громадянами локалізували загоряння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції.

Інцидент стався в одному з районів Запоріжжя. Патрулюючи вулиці, інспектори помітили палаюче авто, яке вже намагалися загасити водії, що опинилися поруч. Патрульні швидко долучилися до гасіння, використовуючи вогнегасник, що дозволило локалізувати полум’я до приїзду рятувальників. Прибувши на місце події, пожежники повністю ліквідували пожежу.

Нагадаємо, 17 серпня, під час моніторингу плавневої зони річки Дніпро, запорізькі рятувальники виявили осередки масштабної пожежі, що охопила площу в 2 гектари.

Читайте також:

  • У тимчасово окупованому Енергодарі на градирні біля території Запорізької атомної електростанції сталася пожежа. У мережі з’явилося відео із наслідками загоряння.
  • Кілька днів поблизу тимчасово окупованого Енергодара горить лісопаркова зона. Вогонь все ближче підбирається до міста.
  • У Запоріжжі в плавневій частині річки Дніпро вчора сталася пожежа. До місця займання рятувальники діставалися на снігоболотоході.