Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чотири дитини досі знаходиться в лікарні після обстрілу в Малокатеринівці, – Федоров

Чотири дитини досі знаходиться в лікарні після обстрілу в Малокатеринівці, – Федоров

Чотири дитини досі знаходиться в лікарні після обстрілу в Малокатеринівці, – Федоров

Один з постраждалих дітей, який знаходиться в реанімації.
Фото: Запорізької обласної військової адміністрації/Один из пострадавших детей находится в реанимации.
Фото: Запорожская областная военная администрация

Чотири дитини досі знаходиться у лікарні внаслідок російського обстрілу кафе в селищі Малокатеринівка Запорізької області. Двоє з них перебувають у тяжкому стані.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров в етері телемарафону “Єдині новини”.

Внаслідок російського обстрілу загинув 14-річний хлопець. Загалом десять осіб було травмовано – 9 дітей та 1 дівчина 18 років.

Наразі в лікарні залишаються четверо дітей, двоє з них – у стабільному стані. Голова ЗОДА зазначив, що найближчими днями ці діти зможуть повернутися додому. Ще дві дитини досі перебувають у важкому стані, лікарі борються за їхні життя.

Нагадаємо, 20 серпня російські війська неодноразово атакували село Малокатеринівка у Запорізькому районі. Шестеро дітей віком від 10 до 17 років постраждали, а також дорослі. Згодом повідомили, що до обласної дитячої лікарні звернулися ще троє дітей. Таким чином кількість постраждалих дітей зросла до дев’яти.

Раніше Inform.zp.ua писав, що постраждалим дітям в Малокатеринівці збирають гроші на лікування.


Читайте також:

Протягом останнього часу російські війська почали посилено атакувати населені пункти Запорізької області, що розташовані поблизу лінії фронту. Іван Федоров прокоментував ситуацію та можливість примусової евакуації мешканців.

Greenpeace вважає, що генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ) Рафаель Гроссі відволікає увагу світу від загрози Запорізькій атомній електростанції. 

На острові Хортиця у Запоріжжі підняли Державний прапор над Пагорбом Єдності, на один з найвищих флагштоків України.