Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Федоров розповів, скільки заробляє на посаді голови Запорізької ОВА

Федоров розповів, скільки заробляє на посаді голови Запорізької ОВА

Федоров розповів, скільки заробляє на посаді голови Запорізької ОВА

На фото голова ЗОВА Іван Федоров, світлина з телеграм-каналу посадовця

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів, що заробляє приблизно 70-80 тисяч гривень на місяць. 

Про це голова ЗОВА повідомив у інтерв’ю для проєкту “Міста сили”.

На питання, чи вистачає цього на місяць комфортного проживання він відповів, що ні.

“Я не користуюсь службовими автівками, я не заправляю їх. Звичайно, це бюджетний кошт, тож все це потребує великої кількості витрат. Є представницькі розходи. Але це буде неправда, якщо я скажу, що їх (ред. – грошей) вистачає. З іншого боку, я розумію, що величезна кількість людей отримує меншу заробітну плату, але тут питання ще про інше. Сьогодні я – очільник регіону, я маю виконувати функції. Не ті, які прописані в мене в посадовій інструкції, а сверхфункції. Тому вони потребують додаткових коштів”, – зазначив очільник регіону. 

Також він розповів, що його родина має бізнес, 95% якого разом із іншим майном залишились на тимчасово окупованій території. Проте є і родинний бізнес, яким зараз можна керувати.

“І на сьогодні, саме завдяки цьому, ми покриваємо ті видатки, які в мене є”, – підсумував Федоров.

Нагадаємо, нещодавно Регіна Харченко розповіла, яку зарплату отримує на посаді виконуючої обов’язки міського голови Запоріжжя.

Читайте також:

З початку повномасштабного вторгнення звільнилися 18 депутатів Запорізької обласної ради восьмого скликання. Наразі кількість депутатів складає 66 осіб. Inform.zp.ua дізнався, хто посяде місця депутатів, що склали свої повноваження, в Запорізькій обласній раді.

Більше 100 днів на посаді: що зробила нова в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко. Inform.zp.ua перевірив, чи виконала свої обіцянки нова в.о. міського голови, які вона давала в перший день на посаді.

Колишній в.о. міського голови Запоріжжя Куртєв поїхав до Італії: що він там робить.