Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Що буде з ціною на газ у Запоріжжі цього опалювального сезону

Що буде з ціною на газ у Запоріжжі цього опалювального сезону

Що буде з ціною на газ у Запоріжжі цього опалювального сезону

Ілюстративне фото

Вчора, 23 серпня, Кабінет міністрів України ухвалив рішення про продовження спеціальної пільгової ціни на газ для виробників тепла й побутових споживачів. Тому змін у тарифах для запоріжців цього опалювального сезону не буде.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду.

Пільгова ціна на газ для населення складатиме 7 гривень 96 копійок, а для виробників тепла – 7 гривень 42 копійок. За словами Шмигаля, це рішення діятиме до 30 квітня 2025 року, тобто до кінця опалювального сезону.

“Ця зима буде дуже непростою. Попри ремонти та відновлення 24/7, у нас все ще залишається дуже багато пошкоджених об’єктів енергетики…Робимо все можливе, аби цієї зими у кожній українській домівці було світло й тепло”, – зазначив прем’єр-міністр.

Нагадаємо, минулого року в Запоріжжі опалювальний сезон розпочався з 15 листопада 2023 року. З 22 листопада міський контакт-центр 15-80 розпочав прийом заявок споживачів стосовно відсутності опалення, проблем з опаленням. А завершився опалюваний сезон 29 березня 2024 року.

Читайте також:

Після підвищення тарифу на електроенергію Пенсійний фонд автоматично перерахує розмір субсидій для громадян. Субсидія збільшиться та компенсує розмір, на який зросла вартість послуги з електропостачання з 1 червня.

У Запоріжжі вимикатимуть вуличне освітлення, якщо обмеження електроенергії на добу триватиме 12 та більше годин. Якщо відключати світло будуть 8 годин на добу – ліхтарі вмикатимуть через один (черговий режим роботи). У інших випадках вуличне освітлення працюватиме, як зазвичай.