Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Через ремонт дороги призупинять рух тролейбусів 25 серпня у Запоріжжі: де саме

Через ремонт дороги призупинять рух тролейбусів 25 серпня у Запоріжжі: де саме

Через ремонт дороги призупинять рух тролейбусів 25 серпня у Запоріжжі: де саме

Ілюстративне фото

Завтра, 25 серпня, тимчасово призупинять рух тролейбусів на ділянці від бульвару Шевченка до площі Запорізької з 9 ранку і до закінчення робіт. На цій ділянці проводитимуть ремонт дороги.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Рух тролейбусів маршрутів № 3, 8, 17 буде організований від кінцевих зупинок “4-й Південний мікрорайон”, ”Сімферопольське шосе”, “Вулиця Сєдова” до кільця для розвороту “Набережна”.

Спочатку зміни у русі стосувалися і автобусів, однак, за уточненою інформацією, вони курсуватимуть за звичним маршрутом.

Нагадаємо, у Запоріжжі перейменують назви зупинок міського транспорту.


Читайте також:

Мешканці Запорізької області можуть отримати гуманітарну допомогу, а саме гігієнічні набори.

Мешканець Запоріжжя знайомився з військовослужбовцями та просив гроші для хворої доньки, якої насправді не існує. Таким чином він зібрав близько 90 000 гривень. Тепер йому загрожує до трьох років ув’язнення.

Що буде з ціною на газ у Запоріжжі цього опалювального сезону.

Міську лікарню екстреної та швидкої медичної допомоги у Запоріжжі ремонтуватимуть. На це витратять понад 320 мільйонів гривень. Скоро почнуть виконувати роботи у травматологічному корпусі.

У Запоріжжі у будинку на проспекті Соборному, 44 розібрали зруйновані поверхи. Відбудувати будинок планують до кінця року.

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров розповів, скільки заробляє на посаді голови Запорізької ОВА.

Росіяни продовжують перекидати війська із Запорізького напрямку у бік Курської області. Ймовірно, це робиться, щоб стабілізувати лінію фронту і покращити контроль та командування над російськими призовниками. Крім цього, інтенсивність бойових дій на Запоріжжі зменшилася.