Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який намагався скоїти самогубство

На фото Марко Бойко та Поліна Кравець. Світлина патрульної поліції Запоріжжя/На фото Марко Бойко и Полина Кравец. Фотография патрульной полиции Запорожья

Інспектори отримали виклик про спробу самогубства в одному з районів Запоріжжя.

Про це повідомляє патрульна поліція Запоріжжя.

На місці події патрульні виявили чоловіка з порізаною рукою. До приїзду медиків правоохоронці надали йому домедичну допомогу та наклали пов’язку.

Згодом на місце прибули працівники швидкої допомоги.

Завдяки оперативним діям патрульних Марка Бойка та Поліни Кравець, чоловіка вдалося врятувати.

До уваги громадян! В Україні працює гаряча лінія з питань профілактики самогубств і підтримки психічного здоров’я. Звернутися можна за номером: 7333.

Нагадаємо, у Запоріжжі поліцейські надали допомогу чоловіку, який хотів вчинити самогубство. Правоохоронці потрапили до квартири разом з медиками та зупинили потерпілого.

Читайте також:

  • Під час нічного чергування патрульні поліцейські помітили автомобіль, охоплений полум’ям, і негайно вирушили на місце події. За допомогою вогнегасника вони спільно з небайдужими громадянами локалізували загоряння.
  • У Запоріжжі патрульні розшукали та затримали чоловіка, причетного до крадіжки мобільного телефону. Інцидент стався в Олександрівському районі 12 серпня. Потерпілий повідомив поліції, що невідомий чоловік вкрав у нього мобільний телефон, і надав прикмети злодія.
  • У Запоріжжі патрульні поліцейські виявили горщик з канабісом у квартирі після виклику про сімейний конфлікт. Подія сталася в Комунарському районі на вул. Космічній.