Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Якою буде погода в Запоріжжі на наступному тижні

Якою буде погода в Запоріжжі на наступному тижні

Якою буде погода в Запоріжжі на наступному тижні

Погода в Запорожье

Весь наступний тиждень у Запоріжжі не очікується значних змін у погоді. Температура буде підніматися до +35 градусів. 

Про це повідомляє Sinoptik.ua.

Наступні сім днів в Запоріжжі будуть спекотними, температура вдень підніматиметься до +32+35 градусів. Дощів синоптики не прогнозують.

Скріншот Sinoptik.ua

Переважну більшість днів небо буде ясне,  проте у середині дня будуть з’являтися хмари. Вітер буде помірним – від 2 до 5 метрів на секунду.

За народним прогнозом погоди вважається, якщо цей день дощовий – бабине літо буде коротким, а якщо погода тепла і ясна – слід чекати хорошого врожаю білих грибів. З сьогоднішнього дня розпочинаються перші ранні заморозки у повітрі та починають опадати окремі листки у клена.

Нагадаємо, що у Запоріжжі триває сезон цвітіння амброзії. Це спричинило невеликий сплеск звернень місцевих мешканців до лікарів. Проте ситуація залишається під контролем і порівняно з минулим роком покращилася.

Раніше Inform.zp.ua писав, як захиститися від цвітіння, де найбільше осередків розростання амброзії та як з нею боряться в місті.


Читайте також:

У Вознесенівському районі Запоріжжя поблизу Центрального пляжу планують створити новий сквер під назвою “Єднання”.

На правому березі Запоріжжя триває будівництво підземної школи. Роботи на базі колегіуму “Елінт” розпочали 2 тижні тому. Вже облаштували під’їзд до будівельного майданчика, перенесли опори освітлення та провели гідроізоляційні роботи.

24 серпня, відбулася прем’єра документального фільму “Каракурт” про Героя України Валерія Чибінєєва з Бердянська Запорізької області.