Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі оголошено надзвичайну пожежну небезпеку на кілька днів

У Запоріжжі оголошено надзвичайну пожежну небезпеку на кілька днів

У Запоріжжі оголошено надзвичайну пожежну небезпеку на кілька днів

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області. Фотоілюстрація/Фото: ГУ ГСЧС Запорожской области. Фотоиллюстрация

Мешканців Запоріжжя та області попереджають про надзвичайну пожежну небезпеку, яка триватиме з 26 по 28 серпня.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр гідрометеорології.

“З 26 по 28 серпня на території Запорізького району очікується надзвичайна пожежна небезпека (5 клас)”, — зазначено в повідомленні.

У зв’язку з цим підвищується ризик виникнення та поширення пожеж в екосистемах. Громадян закликають бути максимально обережними під час перебування на природі та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, весь наступний тиждень у Запоріжжі не очікується значних змін у погоді. Температура буде підніматися до +35 градусів. Температура вдень підніматиметься до +32+35 градусів. Дощів синоптики не прогнозують.

Читайте також:

14 липня на території острову Хортиця горіла суха трава, очерет та чагарники. Пожежу гасили 73 рятувальники.

У Запоріжжі в плавневій частині річки Дніпро вчора сталася пожежа. До місця займання рятувальники діставалися на снігоболотоході.

У Запоріжжі 12 травня сталася пожежа на відкритій території — горів очерет та суха трава. Рятувальникам вдалося погасити декілька осередків загоряння, хоч це й було складно через сильні пориви вітру та особливості рельєфу.

18 серпня о 13:45 з’явилася інформація, що на території острова Хортиця розпочалася пожежа на загальній площі 4 гектари. У заповіднику загорілася суха трава, причини встановлюються.