Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області понад 400 Пунктів Незламності готові до роботи

У Запорізькій області понад 400 Пунктів Незламності готові до роботи

У Запорізькій області понад 400 Пунктів Незламності готові до роботи

Пункт Незламності

У Запорізькій області підготовлено понад 400 Пунктів Незламності, які оснащені альтернативними джерелами електроенергії, запасами питної води та медикаментами.

У Запорізькій області понад 400 Пунктів Незламності готові до роботи обладнані кімнати передбачені для матерів із дітьми та людей похилого віку.

Про це повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Наразі в регіоні функціонує 49 пунктів. Ще 334 можуть бути розгорнуті протягом двох годин у разі надзвичайної ситуації. Крім того, 44 пункти відкрито відповідальним бізнесом для власних працівників.

Інформацію про розташування найближчого пункту можна отримати за телефонами:

  • 0 800 503 508 (Запорізький обласний контактний центр)
  • 15-80 (Запорізький міський контакт-центр)
  • 102 (ГУ Національної поліції в Запорізькій області)

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, росіяни завдали 6 ракетних атак по Запорізькій області. Удари були спрямовані на об’єкти інфраструктури, що спричинило пожежу. Одна людина загинула.

Російська ракета влучила в цивільні будинки Запорізького району. У селі Новогуполівка загинув чоловік, а 71-річна жінка отримала поранення.

Населення попередили про можливі перебої зі світлом. У Запорізькій області ввели графік погодинних відключень для промислових споживачів. Для споживачів обмежень не вводитимуть.

Раніше Inform.zp.ua писав, що деякі будинки сьогодні залишаться без водопостачання, у зв’язку з аварійними ремонтними роботами на водопроводі Ду-100мм по вулиці Тбілійська,9. 

Читайте також:

Через пошкодження електрообладнання у Запоріжжі деякі будинки залишилися без електроенергії.

У Запоріжжі через знеструмлення електроенергії затримують деякі потяги.

Будуть проводитися планові та термінові ремонтні роботи електрообладнання в Запоріжжі. У зв’язку з цим багато будинків залишаться без електроенергії.