Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Зеленський анонсував гранти та пільги для українців вже з осені

Зеленський анонсував гранти та пільги для українців вже з осені

Зеленський анонсував гранти та пільги для українців вже з осені

Володимир Зеленський

Восени в Україні стартують три нові програми, спрямовані на підтримку молоді до 25 років. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський, анонсувавши ключові зміни, які запроваджуватимуться з вересня.

Перша зміна стосується програми «єОселя». Для українців віком до 25 років буде знижено перший внесок на житло до 10%. Для військових, правоохоронців, вчителів та лікарів ставка становитиме лише 3%, для інших категорій населення — 7%. Ця ініціатива покликана полегшити молоді доступ до власного житла.

Президент України , Володимир Зеленський
Президент України Володимир Зеленський

Друга зміна стосується надання грантів на розвиток власної справи. Молодь до 25 років отримає можливість отримати фінансування в розмірі 150 тисяч гривень для відкриття малого бізнесу. Президент зазначив, що уряд надасть детальні роз’яснення щодо цієї програми.

Третя зміна пов’язана з освітою. З вересня держава підтримуватиме абітурієнтів, надаючи їм освітні гранти. Це дозволить молодим українцям отримати якісну освіту та підвищити свої шанси на успіх у кар’єрі.

Президент Зеленський також додав, що в майбутньому планується збільшення кількості програм підтримки молоді та обсягу фінансування на їх реалізацію.


Нагадаємо, ціни на квартири в новобудовах у Запоріжжі знизилися в порівнянні з червнем