Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Через нічну атаку у Запоріжжі перекрили дорогу: де саме

Через нічну атаку у Запоріжжі перекрили дорогу: де саме

Через нічну атаку у Запоріжжі перекрили дорогу: де саме

Перекриття дороги. Фото: офіційна сторінка районної адміністрації по Хортицькому району

Через російський удар були пошкоджені ділянки на проїзній частині дороги та перекриті автомобільні проїзди в районі від перетину вулиці Запорозького козацтва 1 – вулиці Ентузіастів, а також вулиці Василя Сергієнка.

Про це повідомили на офіційній сторінці районної адміністрації по Хортицькому району Запоріжжя.

Наразі на місці працюють Національна поліція та комунальні служби.

“Просимо водіїв обирати альтернативні маршрути для пересування через вул.Ентузіастів та не заважати роботі відповідних служб”, – закликають у адміністрації.

Обʼїзд здійснюється через проспект Ювілейний та проспект Інженера Преображенського.

ОНОВЛЕНО 8:17. Рух по вулиці Запорозького козацтва – вулиці Василя Сергієнка відновили після проведення робіт.

Читайте також:

Є загиблі та поранені: наслідки російської атаки на Запоріжжя 27 серпня

Вчора, 26 серпня, російські військові обстріляли декілька населених пунктів Запорізького району Запорізької області. Внаслідок удару загинув чоловік.

У Запорізькій області підготовлені понад 400 Пунктів Незламності, які оснащені альтернативними джерелами електроенергії, запасами питної води та медикаментами.

Влітку в Запорізькій області, як і по всій Україні, почала зростати кількість випадків COVID-19. Однією з причин цього сплеску вважають новий субваріант штаму Omicron — FLiRT. У нашому регіоні вже зафіксовано 7 летальних випадків, пов’язаних із цим штамом.

Запоріжжяобленерго оприлюднило графік відключення світла в Запоріжжі 27 серпня