Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » У Запоріжжі затримується один з потягів через вчорашній обстріл: деталі

У Запоріжжі затримується один з потягів через вчорашній обстріл: деталі

У Запоріжжі затримується один з потягів через вчорашній обстріл: деталі

Поїзд

Після вчорашніх обстрілів залізничні енергетики відновили рух на всіх ділянках, однак деякі потяги затримуватимуться. Це стосується і потяга, який прямує до Запоріжжя.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Затримка стосується маршрутку “6 Ясіня – Запоріжжя”, він затримається на 5 годин 24 хвилини.

Станом на зараз, це одна з найбільших затримок, які наразі мають потяги Укрзалізниці.

“Просимо у пасажирів вибачення за збій у графіку та цілодобово працюємо над тим, щоб зберегти пересадки та убезпечити кожну подорож”, – йдеться за посиланням..

Читайте також:

Вночі 27 серпня росіяни атакували Запоріжжя та Запорізький район. Попередньо, використали 7 безпілотників. 

Через російський удар були пошкоджені ділянки на проїзній частині дороги та перекриті автомобільні проїзди в Хортицькому районі Запоріжжя.

27 серпня в Запоріжжі будуть проводити плановий ремонт електрообладнання. У зв’язку з цим багато будинків у різних районах міста тимчасово залишаться без електроенергії.

Запоріжжяобленерго оприлюднило графік відключення світла в Запоріжжі 27 серпня. Серед причин введення ГПВ зазначають масовані російські обстріли об’єктів енергетичної інфраструктури України, які “ускладнили й до того непросту ситуацію в Об’єднаній енергосистемі”.

У Запорізькій області підготовлені понад 400 Пунктів Незламності, які оснащені альтернативними джерелами електроенергії, запасами питної води та медикаментами.