Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На Запоріжжі створять дві військові адміністрації

На Запоріжжі створять дві військові адміністрації

На Запоріжжі створять дві військові адміністрації

Президент України Володимир Зеленський

У Запорізькій області створять дві міські військові адміністрації.

Відповідний указ №597/2024 “Про утворення військових адміністрацій населених пунктів у Запорізькій області” вчора, 27 серпня, підписав Президент України Володимир Зеленський.

Згідно з документом, будуть утворені:

  • Василівська міська військова адміністрація Василівського району Запорізької області;
  • Пологівська міська військова адміністрація Пологівського району Запорізької області.

Указ набрав чинності з дня його опублікування.


Читайте також:

У прифронтових населених пунктах Запорізької області призупинили видачу сертифікатів за програмою єВідновлення тим власникам житла, яке неможливо відновити. Але фіксацію руйнувань проводитимуть.

Пакет акцій Інституту титану, що знаходиться в Запоріжжі, виставив на продаж Фонд державного майна. Замовником аукціону на приватизацію акцій Інституту титану стало регіональне відділення Фонду держмайна по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях. 

У Запоріжжі 6 вересня відбудуться громадські слухання з питання зниження концентрації забруднюючих речовин в повітрі. 

Федоров розповів, скільки заробляє на посаді голови Запорізької ОВА.

Депутатів Запорізької обласної ради від партії “За майбутнє” Олега Ніколенка та Ірину Лєх відкликали за народною ініціативою.

Минулого тижня у Запорізькій області виявили 65 випадків гострих кишкових інфекцій. Проте сплеску захворювання спеціалісти не відмічають.

Уродженець Запоріжжя пройшов відбір на “Мастер Шеф”.

38-річний начальник одного з управлінь Держгеокадастру використав своє службове становище, щоб зареєструвати земельну ділянку за фізичною особою. Таким чином дії посадовця завдали Запорізькій міській громаді шкоди на суму близько 400 000 гривень.