Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » У Запоріжжі обмежать рух ДніпроГЕС: коли саме

У Запоріжжі обмежать рух ДніпроГЕС: коли саме

У Запоріжжі обмежать рух ДніпроГЕС: коли саме

Фото: патрульна поліція Запорізької області

Рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежать у зв’язку із проведенням ремонтних робіт. Проїхати не можна буде з 8:00 31 серпня до 20:00 1 вересня.

Про це повідомляє патрульна поліція Запорізької області.

Обʼїзд здійснюватиметься через Арковий міст острова Хортиця (вулиця Величара — вулиця Січі — вулиця Таганська). А також через Нові мости та мост імені Преображенського.

“Враховуйте цю інформацію під час планування свого маршруту”, – просять патрульні.


Читайте також:

У Запоріжжі в усіх районах міста з’явились вуличні виставки “Плакати воєнного часу”. До цього роботи українських митців можна було побачити лише на фасаді Туристичного інформаційного центру. Нещодавно Департамент культури і туризму отримав грант від Українського культурного фонду. За ці кошти в місті встановили плакати в усіх районах.

У трьох пробах на пляжах Запоріжжя виявили холерні вібріони. При відсутності ефективного лікування, холера може призвести до коми та загибелі людини.

У Запорізькій області створять дві міські військові адміністрації. Відповідний указ 27 серпня підписав Президент України Володимир Зеленський.

Чиновницю з Мелітополя Запорізької області засудили до 15 років за ґратами за колабораціонізм. Одразу після окупації міста вона зайняла посаду “головного спеціаліста” в окупаційній адміністрації Мелітополя. З 2001 року жінка працювала в управлінні з розвитку підприємництва та промисловості виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області, а потім перейшла на бік росіян. 

Правоохоронці затримали мешканця Запоріжжя, який за гроші допомагав військовозобов’язаним оформити документи на виїзд за кордон. Йому повідомили про підозру після того, як він отримав частину оплати.