Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Здоров'я » У Запоріжжі медикам представили директорку з питань охорони здоров’я: що про неї відомо

У Запоріжжі медикам представили директорку з питань охорони здоров’я: що про неї відомо

У Запоріжжі медикам представили директорку з питань охорони здоров’я: що про неї відомо

Анна Дуб.

Анна Дуб стала директоркою новоствореного департаменту охорони здоров’я та медичного забезпечення Запорізької міської ради.

Про це повідомляє Запорізька міська рада.

Нову директорку представила в.о. міського голови Регіна Харченко, яка наголосила, що Анна Дуб має значний досвід у медичній сфері та управлінні медичними закладами:

“Присутні тут керівники медичних закладів мають великий досвід роботи. Впевнена, що ви будете надійними помічниками новому керівництву”, — зазначила Харченко.

Раніше Анна Дуб була депутаткою Пологівської районної партійної організації, яка нині заборонена, а також працювала головною лікаркою КП “Пологівський центр первинної медико-санітарної допомоги”. Крім того, вона є співзасновницею ТОВ “Медичний центр “Новамед”.

Анна Дуб
Анна Дуб. Скріншот з сайту: mradapology.dosvit.org.ua

У своїй декларації Дуб вказала, що володіє квартирами у спільній власності (66,7 м²) та одноосібно (62,0 м²) у тимчасово окупованих Пологах. Також вона має квартиру у Запоріжжі площею 66,39 м².

У 2014 році Анна Дуб придбала автомобіль ЗАЗ DAEWOO 2007 року випуску.

На посаді головної лікарки вона отримала зарплату в розмірі 603 055 грн, а від ТОВ “Новамед” мала дохід у розмірі 86 100 грн.

Нагадаємо, 14 серпня Кабінет Міністрів України погодив призначення Оксани Євгеніївни Матвіїшиної на посаду заступниці голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Крім цього, 14 серпня президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження №84/2024-рп, яким звільнив Олександра Чуба з посади начальника Токмацької міської військової адміністрації Пологівського району Запорізької області. На вакантне місце було призначено Романа Молодецького згідно з розпорядженням президента №85/2024-рп.


Inform.zp.ua також писав, що голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров вніс зміни до своєї декларації, придбавши великогабаритний транспортний засіб.