Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Запорізькі школярі можуть приєднатися до безплатних занять з української мови та математики

Запорізькі школярі можуть приєднатися до безплатних занять з української мови та математики

Запорізькі школярі можуть приєднатися до безплатних занять з української мови та математики

Школярі йдуть до школи. Ілюстративне фото

Учнів 5–11 класів Запоріжжя запрошують взяти участь у нових хвилях проєкту «Освітній Суп». Проєкт надає можливість безкоштовно надолужити освітні втрати з української мови та математики. Організатором є ГО «Навчай для України».

Про це повідомляє Запорізька обласна державна адміністрація.

45-хвилинні онлайн-уроки відбуватимуться двічі на тиждень з 15:00 до 19:00. Курс триватиме 8 тижнів, і під час реєстрації учасники зможуть обрати зручний час для занять. Точний розклад буде надіслано учасникам перед початком курсу.

Найближчі хвилі «Освітнього Супу» розпочнуться 11 вересня, 9 жовтня та 30 жовтня.

До програми можуть приєднатися всі охочі. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням, яке надається організаторами.

Нагадаємо, до початку нового навчального року активно готуються не тільки вчителі й школярі, а й батьки учнів. Скільки цьогоріч коштуватиме зібрати дитину до школи в Запоріжжі – читайте в цьому матеріалі.

З 2 вересня для запорізьких школярів розпочнеться новий навчальний рік.  Форма організації освітнього процесу залежатиме насамперед від наявності чи відсутності укриття в навчальному закладі. 

Раніше Inform.zp.ua писав, що на правому березі Запоріжжя триває будівництво підземної школи. Роботи на базі колегіуму “Елінт” розпочали 2 тижні тому. Вже облаштували під’їзд до будівельного майданчика, перенесли опори освітлення та провели гідроізоляційні роботи.


Дитячі садочки “Горошинка” та “Гномик” у Хортицькому районі Запоріжжя переходять на змішану форму навчання. Діти зможуть перебувати у закладах не більше трьох годин.