Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Відпочинок » Підлітки із Запоріжжя можуть поїхати у безкоштовний табір в Карпатах: деталі

Підлітки із Запоріжжя можуть поїхати у безкоштовний табір в Карпатах: деталі

Підлітки із Запоріжжя можуть поїхати у безкоштовний табір в Карпатах: деталі

Ілюстративне фото

Підлітки із Запорізької області віком 10-16 років можуть поїхати у безкоштовний табір в Карпатах. Осінній проєкт відбудеться 7-18 жовтня 2024 року у ранчо “Едельвейс” біля села Корчин на Львівщині.

Про це повідомляють на сайті “ART THERAPY FORCE”.

У рамках проєкту забезпечують триразове харчування, проживання та програму творчих активностей, таких як акторська майстерність, музикування, тілесно-рухові практики, створення колажів. Всі активності спрямовані на відпочинок, фізичне, емоційне та ментальне відновлення. Також, в залежності від сезону та місця проведення, у програмі передбачений похід у гори, скелелазіння, басейн та вечір біля вогнища.

Щоб взяти участь, потрібно заповнити анкету відповідно до віку:

Термін подачі анкет – 2 вересня о 20:00 або перші 800 заявок. Про результати відбору повідомлять не пізніше 10 вересня.

Єдине, за що треба буде заплатити – поїздка до одного з міст: Харкова, Дніпра, Чернігова, Сум або Одеси. Поїздку звідти покриватимуть у рамках проєкту. На вокзалі у Запоріжжі буде представник команди, який надалі супроводжуватиме дітей до місця.

Заявки не розглядатимуть, якщо діти:

  • є ВПО, які раніше проживали в Харківській, Сумській, Чернігівській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях, але зараз мешкаєте в інших областях, не вказаних у анкеті;
  • проживають в регіонах, не зазначених у анкеті як цільові. Виключення неможливі;
  • заявка не містить мотиваційного відео, детальніше про яке можна дізнатися в описі анкети;
  • вже брали участь у проєкті раніше (набір оголошують вже вп’яте).

Нагадаємо, діти із Запорізької області, які потребують особливої уваги, можуть у вересні безкоштовно поїхати на відпочинок в оздоровчий табір “Артек”. Він знаходиться на Закарпатті та в Київській області.