Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Дороги » Поліцейські розшукали водія вантажівки, який їхав Дніпровською ГЕС і потрапив на відео

Поліцейські розшукали водія вантажівки, який їхав Дніпровською ГЕС і потрапив на відео

Поліцейські розшукали водія вантажівки, який їхав Дніпровською ГЕС і потрапив на відео

Кадр з відео. Джерело: Патрульна поліція Запорізької області

Вчора, 30 серпня, патрульні встановили й притягнули до відповідальності водія вантажівки, який здійснив рух греблею Дніпровською гідроелектростанцією у Запоріжжі. Відео із порушенням раніше поширили у соціальних мережах.

Про це повідомили у патрульній поліції Запорізької області.

Керманич транспортного засобу Daf XF порушив вимогу дорожнього знаку 3.3 ”Проїзд вантажних транспортних засобів заборонено” та проїхав греблею. Його знайшли у Дніпровському районі міста. 

Поліцейські розшукали водія вантажівки, який їхав Дніпровською ГЕС і потрапив на відео
Водій, який їхав Дніпровською ГЕС. Джерело: Патрульна поліція Запорізької області

На водія патрульні винесли постанови за частиною 1 статті 122 (Невиконання вимог дорожніх знаків) та частиною 1 статті 121 (Керування транспортним засобом, що має технічні несправності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

“Нагадуємо водіям великовагових транспортних засобів про заборону руху греблею транспорту, вага якого перевищує 3,5 тонни. Рух вантажних транспортних засобів здійснюється через острів Хортиця Вантовим, Арковим та мостом імені Преображенського. Шановні водії, будьте свідомими відповідальними, не порушуйте ПДР”, – наголошують патрульні.

Нагадаємо, рух Дніпровською ГЕС у Запоріжжі тимчасово обмежили у зв’язку із проведенням ремонтних робіт. Проїхати не можна з 8:00 31 серпня до 20:00 1 вересня.

Читайте також:

У Запоріжжі патрульні розшукали водія маршрутного таксі, який порушив правила дорожнього руху. Чоловіка розпізнали на відео з мережі та притягнули до відповідальності. Водій здійснив зупинку біля лівого краю проїзної частини. Таким чином він створив перешкоду для руху зустрічному транспорту. 

У Запоріжжі водія маршрутки, який порушив правила дорожнього руху та наражав пасажирів на небезпеку, розшукали і притягнули до відповідальності. До цього місцеві жителі зафіксували порушення на відео, де пасажир ледь не випав з вікна транспортного засобу.