Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі синоптики попереджають про надзвичайні погодні умови на 1 вересня

У Запоріжжі синоптики попереджають про надзвичайні погодні умови на 1 вересня

У Запоріжжі синоптики попереджають про надзвичайні погодні умови на 1 вересня

Ілюстративне фото

Сьогодні, 1 вересня, у Запоріжжі синоптики прогнозують пориви східного вітру 15-20 м/с (I рівень небезпечності, жовтий) та високу пожежну небезпеку.

Про це повідомляє Запорізький обласний центр з гідрометеорології.

Протягом 1-3 вересня на території Запорізького району зберігатиметься тривала надзвичайна пожежна небезпека (5 клас).

Синоптики попереджають, що такі погодні умови сприятимуть надзвичайно високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах при наявності відкритого вогню. Також через пориви вітру можливі пошкодження ліній електропередач, падіння дерев, занос автомобілів та збільшення ймовірності ДТП.


Читайте також:

Після 1 вересня Уряд продовжить виплати на проживання для внутрішньо переміщених осіб Запорізької області. Це станеться автоматично.

31 серпня, відбувся щорічний патріотичний забіг “Шаную воїнів, біжу за Героїв України”. У ньому взяли участь понад 300 мешканців Запорізької області різних вікових категорій та професій.