Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » У Хортицькому районі дев’ять шкіл розпочнуть роботу у змішаному форматі: які саме

У Хортицькому районі дев’ять шкіл розпочнуть роботу у змішаному форматі: які саме

У Хортицькому районі дев’ять шкіл розпочнуть роботу у змішаному форматі: які саме

Ілюстративне фото

У Запоріжжі в Хортицькому районі у дев’яти навчальних закладах навчатимуть дітей в змішаному режимі з вересня.

Про це повідомили в Районній адміністрації Запорізької міської ради по Хортицькому району.

Перелік шкіл Хортицького району, де навчатимуть дітей у змішаному форматі:

  • Запорізький колегіум “Мала гуманітарна академія”
  • КВНЗ “Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія” ЗОР
  • Запорізька гімназія №49 ЗМР
  • Запорізька гімназія №45 ЗМР
  • Запорізька гімназія №51 ЗМР
  • Запорізька гімназія №106 ЗМР
  • Запорізька гімназія №108 ЗМР
  • Запорізька гімназія №91 ЗМР
  • Запорізька гімназія №32 ЗМР

Як зазначили в Районній адміністрації, наразі триває робота по створенню безпечної інфраструктури для дітей біля Запорізької гімназії №32. Там розпочалося будівництво пішохідного переходу, яке забезпечить безпеку школярів під час переходу дороги. 

Нагадаємо, що у Запорізькій області понад 46 тисяч учнів матимуть змогу відвідувати школу очно в змішаному форматі. 122 школи регіону обладнані укриттями, що дозволяє організувати навчальний процес навіть в умовах воєнного часу. Учні навчатимуться переважно в укриттях, за змінами або графіками.

Раніше ми писали, що цьогоріч у школах Запоріжжя організують харчування. Частину коштів для пільгових категорій компенсує ООН, інше – фінансуватиме місто. Згідно з тендером, який знайшли журналісти Inform.zp.ua, на це планують витратити понад 18 мільйонів гривень.


Читайте також інші матеріали з теми освіти:

Учнів 5–11 класів Запоріжжя запрошують взяти участь у нових хвилях проєкту «Освітній Суп». Проєкт надає можливість безкоштовно надолужити освітні втрати з української мови та математики. Організатором є ГО «Навчай для України».

До початку нового навчального року активно готуються не тільки вчителі й школярі, а й батьки учнів. Скільки цьогоріч коштуватиме зібрати дитину до школи в Запоріжжі – читайте в цьому матеріалі.

У Запоріжжі триває підготовка освітніх закладів до початку нового навчального року. У школі № 15 повністю завершили ремонтні роботи, що дозволить прийняти понад 500 учнів для навчання у змішаному форматі.