Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Деякі будинки у Запоріжжі залишились без води: коли відновлять (АДРЕСИ)

Деякі будинки у Запоріжжі залишились без води: коли відновлять (АДРЕСИ)

Деякі будинки у Запоріжжі залишились без води: коли відновлять (АДРЕСИ)

Водопостачання

Сьогодні, 3 вересня, через аварійні ремонтні роботина водопроводі на вулиці Рубана, 27 у Запоріжжі деякі будинки залишились без води.

Про це повідомляє комунальне підприємство “Водоканал”.

З 07:40 до 12:40 без водопостачання будуть:

  • вулиця Рубана,14;
  • вулиця Дорошенка, 4, 6, 6а, 8, 10, 12, 14.

“Адміністрація КП «Водоканал» приносить свої вибачення за тимчасові незручності”, – йдеться за посиланням.

Як повідомили у Хортицькій районній адміністрації, вода для загального користування була доставлена о 6:00.

Читайте також:

Що буде з водою у Запоріжжі в разі повного та часткового блекаутів: пояснення гендиректора “Водоканалу”.

Inform.zp.ua зібрав всю інформацію про тарифи на комунальні послуги. Скільки доведеться заплатити запоріжцям у вересні за світло, газ, воду та вивезення сміття – читайте в цьому матеріалі.

Вночі 2 вересня росіяни обстріляли Запоріжжя: є загиблі (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Подружжя колишніх військових з Черкас після звільнення зі служби відкрили квіткову крамницю у центрі Запоріжжя. Реалізувати цей проєкт їм допомогла державна програма «Грант для ветеранів та членів їх сімей». Inform.zp.ua поспілкувався із засновницею магазину Юлією Макарук про реалізацію ідеї та складності, які виникали у ході роботи.

Сьогодні, 3 вересня, у Запоріжжі проводитимуть терміновий та плановий ремонти електрообладнання. У зв’язку з цим багато будинків тимчасово залишиться без електроенергії.