Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу 2 вересня

У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу 2 вересня

У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу 2 вересня

Наслідки обстрілу Запоріжжя вночі 2 вересня. Фото: Іван Федоров

Внаслідок нічного обстрілу Запоріжжя 2 вересня зросла кількість постраждалих. До медзакладу самостійно звернулися дві жінки з акубатравмами (контузіями), які працювали на об’єкті поруч із готелем.

Про це повідомили у ДСНС Запоріжжя.

Всього внаслідок обстрілу постраждало 6 осіб: з них одна врятована та двоє загиблих.

У Запоріжжі зросла кількість постраждалих внаслідок обстрілу 2 вересня
Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС Запоріжжя

Нагадаємо, близько 23:00 2 вересня росіяни обстріляли готель у Запоріжжі. Внаслідок атаки дві людини загинули, один із загиблих – хлопчик, якому було 8 років та 38-річна жінка. Поранена дівчинка 12 років та 43-річний чоловік. Дитина знаходиться у реанімації. 


Читайте також:

Окупація частини Запорізької, Херсонської, Донецької, Луганської областей та Автономної Республіки Крим принесла місцевим жителям чимало труднощів. Залишити ці території стає дедалі важче через обмеження та небезпеку. Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини підготував інструкцію для тих, хто потребує допомоги у виїзді з тимчасово окупованих територій на підконтрольну Україні територію.

“Енергоатом” повідомив, що Запорізька АЕС знову в зоні підвищеного ризику небезпеки. Наразі вона зʼєднана з українською енергосистемою лише однією лінією електропередачі і є в зоні підвищеного ризику небезпеки. 

Боронячи територіальну цілісність України, загинув військовослужбовець Володимир Павлій, житель міста Запоріжжя. Він був випускником Запорізької гімназії № 19.

2 вересня з робочим візитом до Запоріжжя прибули Президент України Володимир Зеленський та прем’єр-міністр Нідерландів Дік Схооф. Мета їхнього візиту полягала у зміцненні оборонного партнерства між Україною та Нідерландами, а також обговоренні актуальних питань допомоги прифронтовим регіонам.