Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » У Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття

У Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття

У Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття

Прибирання сміття. Фото: Запорізька міська рада

Цього року у Вознесенівському районі Запоріжжя приберуть понад 700 тонн сміття. На це районна адміністрація виділила 1 мільйон 500 тисяч гривень.

Про це повідомив заступник голови Вознесенівської районної адміністрації Віктор Хоцький.

На ці кошти планують прибрати 103 локації. Зроблять це для того, щоб запобігти розповсюдженню гризунів та інфекційних захворювань.

Наразі прибрали сміттєзвалище за адресою Патріотична, 56а. Відходи на цьому звалищі з’явилося у дворі на початку року. Сюди зносили обламане та обрізане сухе гілля, листя, а мешканці почали складати поламану сантехніку, старі дверні та віконні рами та інше сміття. Воно ледве помістилося у велику вантажівку.

У Вознесенівському районі Запоріжжя цьогоріч приберуть понад 700 тонн сміття
Прибирання сміття. Фото: Запорізька міська рада

Віктор Хоцький зазначив, що адміністрація Вознесенівського району готова до діалогу з мешканцями стосовно наведення порядку у дворах житлових будинків. Щодо цього можна звертатися за телефоном 702-33-09.

Читайте також:

Жителі Запоріжжя звернулися до Державної екологічної інспекції Південного округу з повідомленням про стихійні сміттєзвалища, виявлені поблизу кладовища “Леванське” в Шевченківському районі міста.

У Запоріжжі посеред міста розташований парк відпочинку “Дубовий Гай”, якому понад 65 років. Стан цієї локації з роками стає більш неохайним та закинутим. Inform.zp.ua відвідав парк, щоб побачити, як він виглядає зараз.

У Запоріжжі 6 вересня відбудуться громадські слухання з питання зниження концентрації забруднюючих речовин в повітрі. Активісти обговорять заходи для зниження концентрації фенолу і формальдегіду, які потім включать до проєкту Програми охорони довкілля щодо поетапного зниження викидів забруднюючих речовин субʼєктами господарювання міста Запоріжжя.