Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » У Запоріжжі через пошкодження електрообладнання низка будинків залишиться без світла (АДРЕСИ)

У Запоріжжі через пошкодження електрообладнання низка будинків залишиться без світла (АДРЕСИ)

У Запоріжжі через пошкодження електрообладнання низка будинків залишиться без світла (АДРЕСИ)

Ілюстративне фото

Сьогодні, 5 вересня, у Запоріжжі багато будинків тимчасово залишаться без електроенергії, у зв’язку з пошкодженням електрообладнання.

Про це повідомляє ПАТ “Запоріжжяобленерго” з посиланням на телеграм-канал “Zoe Alarm”.

О 10:30 були знеструмлені:

  • вул. Інгулецька 12, 12, 14-24, 17, 19-35
  • вул. Миколи Ласточкіна 128, 130, 132, 134, 136, 51, 53, 55, 57, 59, 61, 63
  • вул. Олександри Екстер 20, 35
  • вул. Розмаринова 22а, 24-32, 25, 27, 31-41
  • вул. Урожайна 1-21, 2-24, 16/63

Орієнтовний час відновлення електропостачання – 17:00.

Нагадаємо, що сьогодні, 5 вересня, в Запоріжжі та Запорізькій області діятимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

Також сьогодні, 5 вересня, у Запоріжжі проводитимуть плановий ремонт електрообладнання. У зв’язку з цим багато будинків тимчасово залишиться без електроенергії.


Читайте також:

Якщо взимку в Запоріжжі буде мороз -10-15°C, то обмеження електроенергії по 10-14 годин на добу неминучі. При частих російських обстрілах енергетики – світла може не бути по декілька діб. 

В Україні з вересня 2024 року очікуються зміни у виплатах для ВПО, акцизах на паливо та алкоголь, а також в освітньому процесі для школярів. Inform.zp.ua розповідає, яких нововведень варто очікувати.

В Запоріжжі з’явилася виставка робіт художниці Христини Валько у рамках проєкту “Плакати воєнного часу”. Експозиція представлена на бульварі Марії Примаченко і біля Туристичного інформаційного центру.