Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Афіша » У Запоріжжі проведуть екскурсію, присвячену композитору Олександру Цфасману

У Запоріжжі проведуть екскурсію, присвячену композитору Олександру Цфасману

У Запоріжжі проведуть екскурсію, присвячену композитору Олександру Цфасману

Анонс екскурсії в Запоріжжі. Фото: Туристичний інформаційний центр

У Запоріжжі 14 вересня проведуть екскурсію під назвою “Містер Х Запоріжжя – джазмен, який змінив музику минулого століття”. Вона буде присвячена композитору Олександру Цфасману.

Про це повідомили в Туристичному інформаційному центрі міста Запоріжжя.

Олександр Цфасман – це відомий піаніст та композитор із Запоріжжя. Саме його портрет змальовано на фасаді будинку Лещинського навпроти театру ім. В.Г. Магара.

Екскурсію проведе Світлана Шевченко, культурознавеця розкаже про мурал Олександра Цфасмана та детальніше про його особистість, життя та творчість.

“В архітектурному ансамблі проспекту видніється мурал, який знає кожен житель міста. Проте персона того, хто на ньому зображений, майже для всіх запорожців залишається під образом “Містер Х””, – зазначили в Туристичному інформаційному центрі.

Екскурсія відбудеться 14 вересня о 17:00 за адресою сквер Театральний, та триватиме півтори-дві години. Вартість складатиме 150 грн. Записатися можна за номером: 050-424-20-54.

Нагадаємо, що в Запоріжжі з’явилася виставка робіт художниці Христини Валько у рамках проєкту “Плакати воєнного часу”. Експозиція представлена на бульварі Марії Примаченко і біля Туристичного інформаційного центру.

Раніше ми писали, що колишня начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької обласної державної адміністрації, депутатка від партії “Нова політика” Наталія Власова претендує на посаду керівниці Запорізького академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. В.Г. Магара.

Крім того, у Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів.